SKANDAL U HRVATSKOJ! Džiboni gazio po STOLU PUNOM HRANE dok je pevao, a sad se OVAKO SRAMNO BRANI!

Autor:

Zabava

22.12.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni oglasio se nakon kritika upućenih na njegov račun kada je u javnost isplivala fotografija na kojoj se vidi kako pevač gazi po stolu punom hrane dok peva.

SKANDAL U HRVATSKOJ! Džiboni gazio po  STOLU PUNOM HRANE dok je pevao, a sad se OVAKO SRAMNO BRANI!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Džiboni

- Znam da grubo izgleda i nema tu nikakvog opravdanja. Žao mi je! Ako sam nekoga uvredio izvinjavam se! I ako sam zaslužio da se o tome piše, neka mi bude. Razumem ljude i njihove reakcije kad vide te slike, isto bih i ja reagovao - rekao je Džiboni za Jutarnji list.

- To što se dogodilo nije bilo namerno. Kad sam se popeo na sto stvarno nisam očekivao da će na njemu biti hrane - zaključio je muzičar.

Podsetimo, na jednoj proslavi u Zagrebu, koja je privukla brojne poznate Hrvate, nastupao je Džiboni, a njegov potez razbesneo je tamošnju javnost.

Republika

Foto: printscreen

 

Džiboni se u jednom trenutku popeo na sto, a na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se da Džiboni nije uspeo da izbegne svu hranu hodajući po stolu, pa je tako u jednom trenutku zgazio kuglof.

"Neprimereno u ovo vreme dok neki razmišljaju hoće li da imaju šta da jedu za Božić", komentarisalo se po društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

22.12.2021 12:37

Dokaz da su nam Hrvati bliži i sličniji nego Kinezi.