NE DRUŽIMO SE: Saša Joksimović otvorio dušu, pa priznao sve o odnosu sa bratom Željkom!

Autor:

Zabava

21.12.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović i njegov mlađi brat Saša nikad nisu bili posebno bliski, pa su se mnogi često pitali u čemu je problem i šta ne štima među braćom.

NE DRUŽIMO SE: Saša Joksimović otvorio dušu, pa priznao sve o odnosu sa bratom Željkom!

Foto: Instagram/printscreen

Naime, ako domaći mediji prenose Saša ne krije da ni dan-danas s bratom nije mnogo blizak, ali da to ne znači da imaju neki problem.

Republika

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović

- Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično - rekao je Saša za Scandal!, a potom se nadovezala i njegova supruga Nevena i rekla:

- Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna  - rekla je ona.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Željko Joksimović

Inače, kada se Saša tek pojavio na javnoj sceni i počeo da glumi, mnogi su se pitali zašto ga stariji brat, koji je u tom trenutku uveliko bio poznat, ne pogura, međutim, niti su njih dvojica o tome govorili, niti je Željko progurao Sašu koji sada uspešno radi mnoge gledane serije, a zablistao je i u filmu Toma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

22.12.2021 17:37

Koga briga da li su bliski! Koliko smo mi svi bliski sa svojima i koga to treba da zanima? Saša se pojavio kod brata u spotu za pesmu "Crnokosa" i od tada svi znamo za njega. Radi na Željkovoj televiziji kviz za klince,vrlo fino.