ĆERKA ANICE DOBRE SE SKINULA SKROZ GOLA! Od vrelih scena Mine Softić u vodi, muškarcima zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova serija "Crna svadba", podigla je veliku prašinu u javnosti, a posebno vrele scene popularne glumice Mine Softić, koje su muški deo populacije dovele do transa.

Republika

Foto: printscreen

Mina Softić glumica

Nova serija "Crna svadba", podigla je veliku prašinu u javnosti, a vrele scene Mine Softić, ćerke poznate glumice Anice Dobre, prikovale su veći deo populacije za male ekrane.

Mina se naime, u ovim kadrovima potpuno obnažila, jer je scenario to zahtevao od nje, a ona je poput pravog profesionalca uracila to što je bilo zahtevano od nje, po čemu je jako slična svojoj majci, koja je takođe, popularna glumica.

Republika

Foto: printscreen

Mina Softić se obnažila

O njenim scenama u vodi se naširoko priča na društvenim mrežama, dok mnogi u prvi plan stavljaju njenu lepotu i savršeno izvajano telo. Inače, radnja TV ostvarenja opet nas je vratila u prošlost, davnu 1976. gde se pojavljuje tajanstvena devojka po imenu Teodora, koju tumači Sovtićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Koki

07.11.2021 12:21

Strašno...uvek sam se pitao ima li baš potrebe da se ovakve scene ubacuju u filmove...može to da se prikaže i na nevulgaran način. Ovako...koja je razlika između prostitutke i glumice...obe za novac prodaju golotinju svoga tela

Vm

08.11.2021 08:30

I još ovakav naslov skinula se gola , kakva degradacija glumice. Prvo od onoga ko je smislio scenu pa onda od ovih koji to gledaju samo kao gledanje gole zenske.