OVO JE POSLEDNJE DOPISIVANJE MARINKA: Prijatelj Rokvića priznao kako se pevač ponašao u danima pred SMRT!

Autor:

Zabava

07.11.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je sa tugom dočekana vest da je preminuo pevač Marinko Rokvić. Ova vest je posebno dotukla njegove saradnike i bliske prijatelje, među kojima je bio i pevač Radiša Urošević.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić umro

Juče je sa tugom dočekana vest da je preminuo pevač Marinko Rokvić. Nakon borbe sa bolešću izgubio je bitku u 68. godini, a prijatelji i kolege sa estrade ne prestaju da se se oglašavaju povodom njegove smrti. Jedan od Marinkovih prijatelja, kojeg je takođe ova vest duboko potresla je njegov dugogodišnji kolega Radiša Urošević.

Njihovo prijateljstvo datira već dugi niz godina, a za to vreme su išli na svetkovine kod zajedničkih prijatelja i na bezbroj turneja. Imali su i svoju mali ritual posle koncerta kada bi otišli sa prijateljima u kafanu.

- Od kada se saznalo oko dva meseca da ima rak pankreasa čuli smo se skoro svakodnevno. U poslednje vreme razmenjivali smo poruke. Pre dana pitao sam ga kako je? Odgovorio mi je "Ide na bolje, biće sve ok". Dobro se držao - rekao je on za Ucentar.

Foto: printscren

Pevač Radiša Urošević

 

On je otkrio i kako je izgledalo njegovo poslednje dopisivanje sa Rokvićem.

 Kako si čujem da te napao neki virus, daće Bog, biće sve to dobro. Veliki pozdrav i da što pre ozdraviš! Pozdravi familiju - pisao je Radiša.

- Jeste, već dva meseca me zaje*ava, ali ide na bolje, biće sve ok. Ljubi te brat, hvala ti, pozdravi porodicu - odgovorio je Rokvić pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading