LEPA BRENA ZANEMELA OD BOLA: Pevačica se oglasila povodom smrti Marinka Rokvića, pa poručila: TUŽNO VREME ZA RASTANKE!

Autor:

Zabava

06.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Marinko Rokvić preminuo, obavila je stradu u crno, a jedna od estradnih ličnosti, koju je ova vest duboko potresla je Lepa Brena.

Republika

Foto: printscreen

Lepa Brena se oprostila od Marinka Rokvića

Danas je sa tugom dočekana vest da je preminuo pevač Marinko Rokvić. Nakon borbe sa bolešću izgubio je bitku u 68. godini, a prijatelji i kolege sa estrade ne prestaju da se se oglašavaju povodom njegove smrti. Jedna od njih je i pevačica Lepa Brena, koja je dugi niz godina poznavala, muzičku legendu.

- Tužno vreme za rastanke. Mi koji smo ga voleli, poštovali,pamtićemo ga po neprikosnovenom izboru njegovih pesama i očuvanju dostojanstva naše profesije. Saučešće njegovoj divnoj porodici. RIP - izjavila je Lepa Brena za portal Srpskog Telegrafa.

Foto: printscreen

Marinko Rokvić preminuo

Inače, u direktnom saopštenju Rokvićeva porodica je obelodanila detalje Marinkove bolesti, i otkrila da je pevač zapravo bolovao od karcinoma pankreasa, koji je bio koban po njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snežana

06.11.2021 16:26

Veliki Gubitak Za Estradu