TAJNA VELIKOG HITA! Čuvena pesma bila namenjena Marinku Rokviću, on je odbio, a evo i ZAŠTO!

Autor:

Zabava

06.11.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminulog pevača Marinka Rokvića pamtićemo po brojnim hitovima, ali ono što je malo poznato da je jedan od najvećih hitova bio posvećen njemu, ali je pesmu Rokvić odbio, te ju je proslavio Miroslav Ilić.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/printscreen/youtube.com

Marinko Rokvić preminuo

Smrt pevača Marinka Rokvića mnoge je zatekla, porodica i prijatelji su teško podneli ovu vest, naročito jer su svi verovali da će se pevač izboriti sa teškom bolešću.

Marinko je iza sebe ostavio niz hitova poput “Skitnica”, “Svađalice moja mala”, “Potražiću oči zelenije”, “Zanela me svetla velikog grada”, “Polomio vetar grane”, “Da volim drugu ne mogu”, “Jedina moja”, “Ti za mene nisi rođena” i još mnogo drugih kroz koje će Rokvić živeti večno, ali postoji i jedan hit koji je pevač odbio da snimi, a onda je ta pesma u izvedbi drugog pevača postala jedna od najpozatijih.

Naime, Marinko je odbio da snimi pesmu “Luckasta si ti”, koja je na kraju pripala Miroslavu Iliću.

Autor mnogih narodnih hitova, Dragan Aleksandrić, jednom prilikom je ispričao da je nudio Marinku Rokviću čuveni hit, ali da ga je pevač odbio.

– Marinko Rokvić je mnogo grešaka napravio. Nudio sam mu “Luckasta si ti” a njega je to asociralo na ludost, pa je na kraju uzeo Miroslav Ilić kome sam nudio “Potražiću oči nešto zelenije”, a on je rekao kako to nije za njega – ispričao je kompozitor svojevremeno, prenosi Magazin Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading