KOMEMORACIJA MARKU ŽIVIĆU! Kolege i prijatelji odaju počast jednoj od najvećih glumačkih legendi! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je komemoracija Marku Živića, a brojne ljudi, među kojima su članovi porodice, došli su da odaju počast velikoj glumačkoj legendi.

 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, N. Mandić

Mnogi glumci došli su na pomen Marku Živiću 

Marko Živić preminuo je 14. oktobra od posledica korona virusa, a komemoracija u njegovu čast uskoro počinje na velikoj sceni Olivera i Rade Marković Beogradskog dramskog pozorišta. Glumac će biti sahranjen na današnji dan u 14 h.

Danas je komemoracija Marku Živića, na kojoj su se okupili brojni prijatelji, porodica, ali i kolege, kako bi mu odali počast.

Foto: republika

Marko Živić komemoracija

Komemoracija je počela sa scenama iz njegove emisije "Marko Živić šou", koja je svojevremeno osvojila srca publike, nakon čega su usledile i snimci iz njegovih filmova i serija.

Mnogi glumci već su stigli na komema na komemoraciju, a među njima su i Petar Benčina, Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović, Slobodan Boda Ninković, Vesna Čipčić, Sandra Bugarski, Milan Gromilić,  Pavle Pekić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading