STIŽE I PETO DETE! Mirka Vasiljević otišla na Kipar, pa poslala JASNU poruku, fanovi se pitaju da li planiraju da STANU!

Autor:

Zabava

17.10.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić roditelji su od skoro postali roditelji i četvrtog deteta, a sada je glumica kroz šalu nagovestila, i da sledi, čak i peto dete.

Republika

Foto: printscreen

Mirka Vasiljević priznala da će biti i petog deteta

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić roditelji su od skoro postali roditelji i četvrtog deteta, a par često govori kako nisu gotovi sa širenjem porodice. Međutim, iako su zajedno duže od sedam godina glumica i fudbaler još uvek nisu u braku, to je jedno od češćih pitanja, koje dobijaju.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dobili su 1. oktobra četvrto dete, koje je glumica rodila na Kipru gde njen partner ima angažman. Ona se sada oglasila, i otkrila, na koji način uspeva da se tako brzo vrati u formu, nakon svakog porođaja koji je imala, ali je takođe otkrila i da uskoro sledi, možda i peto dete:

Foto: instagram.com/savicvujadin

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su već dugo u nevenčanoj zajednici

U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana - rekla je Mirka u "Premijeri", pa se osvrnula na situaciju sa korona virusom u mestu gde ona boravi:

- Ovde nema velikog broja zaraženih, najosnovnije mere su prisutne, bez maske se ne ide nigde, ograničen je broj ljudi, skupovi... Nisu prestroge mere, ali ih svi poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a u subotu sam je napustila, nisam stigla da vidim kako je u bolnici. Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija - tvrdi poznata glumica.

Inače, rođenjem Anike glumici se ispunila velika želja, a to je da posle dva sina i jedne ćerke, dobije još jednu ćerku, što je oduvek htela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading