PEVAČICA OTKRILA DA JE NJU POSLEDNJU TOŠE POZVAO! Osetio da će mu se NEŠTO LOŠE DESITI!

Autor: Republika

Zabava

16.10.2021

08:55

Tošetove brojne kolege iz godine u godinu emotivnim rečima obeležavaju godišnjicu njegove smrti i putem društvenih mreža iskazuju tugu zbog prevelikog gubitka, a malo ko je znao da, se on pred samu smrt čuo sa ovom popularnom pevačicom.

printscreen

Toše Proeski je preminuo na današnji dan

Čuveni makedonski pevač, tragično je nastradao, pre 14 gofina na autoputu u Hrvatskoj. Vest o strašnoj pogibiji, pored njegovih brojnih fanova, takođe je pogodila i brojne prijatelje, ali i privržene kolege, koje i dan danas imaju samo reči hvale o ovom vanserijskom umetniku.

Tošetove brojne kolege iz godine u godinu emotivnim rečima obeležavaju godišnjicu njegove smrti i putem društvenih mreža iskazuju tugu zbog prevelikog gubitka, a malo ko je znao, da je makedonska pevačica Elena Risteska, bila poslednja osoba sa kojom se Toše čuo telefonom pre nego što se uputio na kobno putovanje.

Kako je Elena istakla, bila je sigurna da je Toše predosetio, na ovakvu tragediju, pa joj je tom prilikom u njihovom poslednjem razgovoru, uputio reči, koje su je baš zabrinule:

printscreen

Elena Risteska je bila poslednji pevačica sa kojom se Toše čuo

- Voleli smo se međusobno. Uvek smo dugo razgovarali o svemu, čak me nazvao iz Australije. Takođe smo razgovarali i te kobne noći pre odlaska u Hrvatsku, a ja još uvek tvrdim da je osetio da će se nešto loše dogoditi. Na kraju razgovora, rekao mi je da ćemo ga videti za nekoliko dana, ali duboko je uzdahnuo kad je rekao: ‘Ako Bog dozvoli’ – ispričala je jednom prilikom Elena i nastavila:

- U tom trenutku nije mi bilo čudno, dok se sledećeg dana nisam probudila i saznala da je poginuo. Kad je moja majka, u neverici, rekla da se dogodila nesreća, znala sam da je to istina - izjavila je i dodala da nakon njegove smrti nije održala nijedan koncert, a da ne otpeva bar jednu njegovu pesmu.

 

Komentari (0)

Loading