BOEMI DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA: VELIKA SKADARLIJA OTVORILA ZIMSKU SEZONU!

Autor: Republika

Zabava

16.10.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika Skadarlija bila je u četvrtak uveče bomeski centar svetski poznate beogradske četvrti - Skadarlije.

Foto: Promo foto

Uživaju u Velikoj Skadarliji: Milena Ćeranić i Sanja Stanković

Skadarlijski sokak dočekao je goste ofarban bojama jeseni. Ljubitelji tradicionalne zabave i srpskih specijaliteta se za predstojeću zimu zagrevaju u Velikoj Skadarliji, restoranu koji ove godine obeležava veličanstvenih 150 godina od otvaranja.

 

 

Republika

Foto: Promo foto

MIlena Ćeranić

 

Veličanstvena fuzija tradicionalnih  gurmanluka i zvuka akustičnih instrumenata prekaljenih muzičara bili su više nego dovoljni razlozi da mnoge uvuku u resotran koji je posle renovacije zadržao svoj jedinstven, originalni ambijent.

U Veliku Skadarliju od vajkada dolaze meraklije i stari i mladi koji znaju da uživaju u jedinstvenom malopre pomenutom spoju. Tako je bilo i u četvrtak uveče.

 

Već na prve taktove akustičnog orkestra Milagro, Velika Skadarlija je bila ispunjena veselim licima.

Tradicionalno sjajan provod nisu propustili ni poznati pa su se se, uz jedinstvene specijalitete koji se mogu naći još retko gde u Srbiji i čašu dobrog vina i sami uhavtili mikrofona.

Milena Ćeranić, ponesena atmosferom otpevala je nekoliko starih narodnih hitova, a u večeri su pored nje uživali i brojni drugi, poznati i nepoznati ljubitelji skadarlijskog sokaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading