TODE NIKOLETIĆ POSVETIO PESMU "PRINC BELOG GRADA" MINJI SUBOTI: Na komemoraciji muk i tišina, SRPSKI PISAC UPUTIO POSLEDNJI POZDRAV PRIJATELJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija voditelju, pevaču i kompozitoru Milanu Minji Suboti, koji je preminuo u petak u 83. godini, upravo se doržava u Skupštini grada.

Republika

Foto: E-Stock

Tode Nikoletić posvetio pesmu Minji Suboti!

 

Minja će danas u 14 sati biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a već je ranije objavljeno da će Minja za tri godine dobiti ulicu u Beogradu. On je do smrti bio na čelu upravnog odbora Dečjeg kulturnog centra, koja i organizuje komemorativni skup, na kome će govoriti Goran Vesić, Ljubivoje Ršumović, Slobodan Stanišić, Tode Nikoletić i Žarko Dančuo.

Srpski pisac i popularni stvaralac za najmlađe posvetio je pesmu Minji Suboti, "Princ belog grada", u skupštini muk, svi su zanemeli nakon potresnih reči pesme:

Deetaljnije pogledajte u prilogu:

 

 
13

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading