BRANKA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV MINJE SUBOTE: Odbijala ga je, krili su vezu pa u braku proveli 36 godina

Autor:

Zabava

17.09.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni televizijski voditelj Milan Minja Subota preminuo je danas u 82. godini.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Minja Subota

 

Brojne genaracije Minju će pamtiti po emisiji "Muzički tobogan", a jednom prilikom govorio je o svojoj ljubavi sa novinarkom Brankom Jeremić koja je preminula 2018. godine.

Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a 36 godina bili su u braku.

- Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upoznao. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet - pričala je Branka, dodajući da su ipak osećanja prevagnula i da su se venčali 1979. godine i to 8. novembra na Minjin rođendana.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Minja Subota sa suprugom Brankom

 

- Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam - kroz smeh je pričao voditelj čuvenog “Muzičkog tobogana”.

- Ne može da se izvlači tipa "nalakirala sam nokte, pa ne mogu da operem sudove ili skuvam ručak ili obrišem prašinu". Kao domaćica sam uvek dobro funkcionisala i ništa mi nije bilo teško da uradim. Kada sam se udala, ništa nisam znala da skuvam. Međutim, sve sam naučila i danas svakodnevno kuvam i uživam u tome - govorila je ona.

Oboje su pričali da kada su pre 35 godina dobili sina on je postao centar njihovog sveta.

- Miloš je izrastao u divnog čoveka koji ne pije, ne puši i bavi se sportom. Sećam se za vreme sankcija kada je tražio neke pare, to je uvek bilo za knjige ili neku literaturu. Mi smo izuzetno ponosni roditelji. Miloš je magistrirao na FON-u sa desetkom i radi kao menadžer prodaje - ponosna je bila mama.

Minja je govorio da je njemu zapala uloga strožeg roditelja govoreći da je Branka i dalje popustljiva prema njihovom sinu.

-  Ako vi ne ponesete iz porodice vaspitanje i određena znanja, od vas sutra neće biti ništa. Vidite to nevaspitanje koje se iznelo iz porodice u rijaliti programima, a promoviše se TV. To je strašno jer ispada da zlo pobeđuje dobro, a trebalo bi da bude drugačije u 21. veku. Porodica je nešto što mora da se neguje. Ne raste porodica tek tako, ona mora stalno da se zaliva, da se o njoj misli i nijednom ne sme da se izneveri. Morate da vodite jedan dostojanstven život i da sebe stalno punite određenim znanjem, da bi bili autoritet pred detetom - pričala je Branka.

- U našoj porodici negujemo hobije koji se ne prepliću. Miloš je fantastičan maketar. Treba videti koliko on ima strpljenja da napravi jedan avion. To ga relaksira. Minjin hobi su fotoaparati i radio-aparati, a ja slikam uljem na platnu i tkam. Kvalifikovana sam tkalja - govorila je Branka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading