MINJA SUBOTA OTKRIO NATAŠU BEKVALAC I DŽENANA LONČAREVIĆA: Velike zvezde su prošle kroz "MUZIČKI TOBOGAN"!

Autor:

Zabava

17.09.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minja Subota je kroz "Muzičku tobogan" otkrio mnoge današnje velike zvezde!

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Minja Subota je otrkio Natašu Bekvalac, Dšenana Lončarevića i mnoge velike zvezde!

 

Za koga navija Minja, kako bi danas izgledao "Muzički tobogan", ali i kako je od inženjera postao pevač i kompozitor dečijih pesama, otvoreno je govorio je za Espreso svojevremeno poznati voditelj.



Za koga navija Minja, kako bi danas izgledao "Muzički tobogan", ali i kako je od inženjera postao pevač i kompozitor dečijih pesama, otvoreno je govorio u našoj emisiji "Espreso Intervju"

Da li vam je žao što ste ostali upamćeni kao pevač i izvodač, a manje kao kompozitor? Mnogi ne znaju da ste komponovali mnoge poznate pesme, kao što su "Razbole se lisica", "Deca su ukras sveta", "Išli smo u Afriku".

- To vam je kao što su mnoge kolege glumci odigrali "Šekspira", ali ih pamte iz "Muzikanata". Niko nije video d ali ja pišem ta scenarija. Međutim, ja sam zadovoljan. Ako oni mene identifikuju kao jednog voditelja decenijama, kao pevača, onda je to lepo.

Minja, kroz Muzički tobogan prošlo je mnogo klinaca, a neki su danas jako popularni. Kojih se naročito sećate?

Ne smem da pričam da neke ne povredim jer - njih je stotine.

Uvek Joca Adamov i ja se setimo njih 10-15, međutim kako vreme teče, pa odem u Zagreb, Sarajevo, javljaju mi se njihove velike zvezde koje su bile u toboganu. Pitaju me: "Kako me se ne sećate?"

Ne kažem da je tobogan bio presudan, ali je od njega mnogima krenula. Na primer Leontina je naše dete. Tu su i mnogi, Tanja Banjanin, Ceca Slavković koja je fenomen Nataša Bekvalac je najmlađa od njih, dobar pevač i divna devojka...

. Čak je i Dženan Lončarević bio u Toboganu, našao sam ga na snimcima sa školom iz Prijepolja. Svirao je gitaru i pevao "Crvenu jabuku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading