JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Priznala šta je radila KOZI!

Autor:

Zabava

06.09.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić šokirala je sve priznanjem šta je radila kozi u detinjstvu.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić svojom izjavom šokirala sve

Voditeljka Jovana Jeremić gostovala je u emisiji "Premijera", gde je otkrila svoje najveće tajne, a posebno je šokirala kada je u emisiji priznala da je volela da šminka kozu.

- Imala sam kozu Radu koju sam šminkala. Šminkala sam je maminom šminkom, tad su bile one krem senke. Morala je da bude najlepša u selu. Bila je najlepša i najpametnija koza, uvek kad je šminkam ona zažmuri. Ona je bila moja drugarica - rekla je Jovana i time nasmejala prisutne u studiju.

Jovana Jeremić od nedavno je počela da vodi Jutarnji program na televiziji Pink, a njene izjave i dalje uveseljavaju narod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

06.09.2021 20:38

Lepo se uvezbala i sebe sminka kao da je prostitutka . Koje piskavo stvorenje probija usi u jutrarnjem programu Pinka. Moram Tv da smanjim od njenog piskavog glasa. Sad mi je jasno da je Maric jedva cekao da ode, koja bre ona voditeljka.