ZBOG OVOGA JE BOMBA! Nataša Bekvalac za mesec dana može da smrša 10 KG, a 6 dana sme da jede OVE NAMIRNICE!

Autor:

Zabava

04.09.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac za mesec dana može da smrša 10 kg.

Republika

Foto: Prntscr Prva TV

 

Pevačica Nataša Bekvalac je uz sprecijalan jelovnik i naporne treninge koje praktikuje došla do besprekornog izgleda.

Naime, pevačica hrani se po principima atkinsonove dijete, koja je u poslednje vreme sve popularnija u nutricionističkom svetu.

Jelovnik kog se pridržava pevačica uključuje sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečne proizvode sa što manjim procentom ugljenih hidrata, povrće, jaja, kao i orašaste plodove (šaku dnevno).

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac

Neophodno je da se tokom ove ishrane unese minimum 2 i po litra vode dnevno. Ono čega se pevačica ipak odriče su testa, pirinač, grašak, pasulj, paste i svi ostali izvori ugljenih hidrata.

Kako dalje navodi Story, šest dana u nedelji moraju se izbegavati ugljeni hidrati, dok su sedmoga dana oni dozvoljeni, sve izuzev slatkiša.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac

 

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masti, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading