MILICA GUTOVIĆ OTVORILA DUŠU: Moj otac je imao još jednu ćerku!

Autor:

Zabava

28.08.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Lanetova ćerka Milica Gutović.

Republika

Foto: printskrin/jutjub/vodič za roditelje

Oglasila se ćerka Laneta Gutovića, Milica Gutović

Glumac Milan Lane Gutović do zadnjeg dana je svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti. Nije reagovao ni kada bi sporadično bile napisane netačne informacije o njemu, tako da je u medijima ostalo zapisano da je  sa dve žene popularni Šojič imao troje dece.

Istina je ipak, da je Gutović iza sebe ostavio četvoro dece: Milicu, Nevenu, Spasoja i Jakova. Tu informaciju je njegova najstarija ćerka Milica balerina i  glumica podelila na Fejsbuku kada joj je zasmetalo što se njena sestra ne spominje javno pored braće i sestara.

- Danima se provlači greška kroz vesti i volela bih da je ispravimo. Moj otac je imao četvoro dece. Ja imam mladju sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama- poručila je Milica Gutović.  

Inače, Milan Lane Gutović danas će biti sahranjen na groblju u Kumodražu prema sopstvenoj želji. Glumac je za života rekao da ne želi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih gradjana, pa je njegova porodica to ispoštovala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading