OD PRITVORA DO NAGRADA NA FESTIVALU: Glavni glumci Bjelogrlićevog ostvarenja pokupili najbolje plasmane i 400.000 dinara! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni glumci ostvarenja Dragana Bjelogrlića "Toma" pokupili su glavne nagrade na "Filskim susretima" u Nišu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Najbolje narade na "Filmskim susretima" u Nišu odneli su glavni glumci filma "Toma"

Filmski susreti u Nišu održavali su se tokom prethodne nedelje, a ove godine definitivno će ostati obeleženi napadom Dragana Bjelogrlića na kolegu Gagu Antonijevića

 

 

Sukob dva najjača režisera u Srbiji zapalio je internet i tako skrenuo pažnju sa ovog kulturnog događaja. Ipak, organizatore festivala, glumce i publiku to nije omelo, te je program odlično prošao, a sinoć su dodeljne i nagrade za najbolje uloge. Nagrade Car Konstantin i Carica Teodora, za najbolju glavnu mušku i žensku ulogu, Milanu Mariću, koji je igrao ulogu Tome Zdravkovića u filmu Toma, i Tamari Dragićević koja je igrala Silvanu Armenulić u istom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, donela je novčanu nagradu od 400.000 dinara.

 

 

Dragan Bjelogrlić sada svakako ima razlog za slavlje, s obzirom da su glavni glumci baš njegovog ostvarenja odneli nagrade, te je tako, barem malo splasnula negativna pažnja koju je dobio zbog sukoba sa Gagom Antonijevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading