VESNA DEDIĆ OTKRILA ŠTA JE FALILO LANETU GUTOVIĆU U ŽIVOTU: Evo ČEGA je za njega bilo PREMALO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lane Gutović čak je dva puta gostovao u emisiji "Balkanskom ulicom", koju vodi popularna voditeljka Vesna Dedić.

Milan Lane Gutović preminuo je danas poslepodne kada je podlegao oštećenjima koje je na njegovim plućima ostavio koronavirus.

Iako se o njegovoj bolesti pisalo dve nedelje, koliko je on bio na bolničkom lečenju u VMA, čini se da niko nije mogao da pripremi javnost na gubitak ove glumačke legende. Mnoge je njegov odlazak iznenadao, razočarao i rastužio, a svoju bol oni su objavili na društvenim mrežama. Među njima se našla i Vesna Dedić, spisateljica i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", koja je u svojoj emisiji čak dva puta ugostila ovu glumačku legendu.

Republika

Foto: printscreen/Ami G

Vesna Dedić je čak dva puta ugostila Laneta u emisiji!

 

Ona je kao oproštajnu poruku za Laneta na svoj instagram profil okačila tri videa njihovog intervjua, a posebno je pažnju privukao prvi video u kom Lane odgovara na pitanje čega mu nije dovoljno u životu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- Premalo mi je uvek bilo prijatelja. I uvek je to bilo tako. Imao sam ih malo, a sada ih imam sve manje.

Još neke koleginice Vesne Dedić oglasile su se ovim povodom na instagramu, a među njima su se našle i Sanja Marinković i Dušica Jakovljević.

 

 

Sanja se takođe pohvalila da je imala čast da ugosti ovog fantastičnog glumca u svojoj emisiji, dok je Dušica jednostavno napisala:

Foto: printscreen

I Dušica Jakovljević se oprostila od Laneta Gutovića...

- Još jedna zavesa se spustila.. Još jedna zvezda, preselila se gore, na nebo... Namigne nam ponekad, iz te nove pustolovine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading