(FOTO) GAGA NIKOLIĆ NIJE BIO NJENA JEDINA LJUBAV: Niko se ne seća ovog detalja iz života Milene Dravić!

Autor: Republika

Zabava

01.08.2021

12:50

Svi pamte njihov brak, a niko se ne seća sa kim je Milena bila pre njega!

 

youtube.com/printscreen

Važili su za najskladniji par!

Glumci Milena Dravić i Dragan Nikolić važili su za jedan od najskladnijih parova među domaćim javnim ličnostima, a njihov brak mnogima je služio za primer.

Međutim, mnogi možda i ne znaju to da je pre Gage Milena imala dva braka.

Prvi od njih sklopila je 1960. godine sa rediteljem Purišom Đorđevićem, a rastali su se nakon nekoliko godina zajedničkog života.

- Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić – rekao je Milenin bivši muž svojevremeno, prenosi Pink.rs:

printscreen

Malo ko zna da je pre njega bila u dva braka...

- Milena i ja smo kratko bili u braku, nismo imali ni fotografiju sa venčanja. A venčali smo se 1960., u mojoj kući u Čačku, i to u kuhinji. To je bila beda, sirotinja, nismo imali ni stan u Beogradu. Ali, među nama rečeno, mene su sve žene koje sam voleo ostavljale, smatrajući da više volim film nego njih. I bile su u pravu, film je bio i ostao moja najveća ljubav.

Nakon toga, glumica je uplovila u vezu sa još jednim rediteljem, Vojislavom Kokanom Rakonjcem za kog se udala nakon nekoliko godina zabavljanja.

U braku su bili sve do njegove prerane smrti 1969. godine, a u trenutku smrti imao je samo 34 godine.

Tri godine nakon ovog životnog udarca buknula je ljubav sa Gagom, i to na snimanju filma “Kako su se volele dve budale”1972. godine.

Kuma na venčanju bila im je glumica Jelisaveta Seka Sablić.

Komentari (0)

Loading