NINA I LEKA BLIŽI NEGO IKAD: Ponašaju se kao da su u braku: VODITELJKA NE SKIDA OSMEH SA LICA KAD PRIČA SA BIVŠIM SUPRUGOM!

Autor: Republika

Zabava

30.07.2021

11:39

Nina i Leka na korak do pomirenja?

e-stock

 

 

Voditeljka Nina Radulović trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle, kako pišu mediji, svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmeh sa lica kada priča sa Lekom, piše Informer.

- Nina i Leka su u sjajnim odnosima. Čuju se svakodnevno po nekoliko puta. Ona ga redovno zove zbog njihovog sina Lava. Govori mu šta je mali jeo, kako je proveo dan, savetuje sa sa Branislavom kada je dečak neposlušan. Ponašaju se kao da su u braku, iako već godinama nisu zajedno - kaže izvor Informera koji je smešten u istom hotelu gde i Nina. 

Prema tvrdnjama upućenih, Radulovićevu i Lečića zbližio je skandal koji je izbio kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Nina mu je tada pružila bezrezervnu podršku, što je Branislavu mnogo značilo. Iako su i do tada bili u normalnim odnosima, posle te aferu su u sjajnim. 

Osim sina, voditeljka je na more povela i majku, ali i drugaricu Anitu Lazić, inače ćerku Snežane Savić.

- Kad god njih dve žele uveče negde da izađu, Ninina majka vodi računa o Lavu. Baki nikada ništa nije teško za njega, a Lav je obožava. Nina je uvek nasmejana, sija kada je sin pored nje. Viđam je stalno u društvu jednog momka srednjih godina. Uvek veselo ćaskaju, ona mu se osmehuje, ponekad se zajedno i kupaju, ali nisam ih video da se dodiruju ili ljube. Možda joj je to samo prijatelj - tvrdi izvor pomenutog lista.

Komentari (0)

Loading