GOCA I JA NISMO RAZVEDENI, U MANASTIRU SU MI REKLI DA JE SLAGALA! Šok tvrdnje Ivana Marinkovića!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.07.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković tvrdi da je crkveni brak njegove bivše supruge Goce Tržan sa Rašom Novakovićem nije validan.

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca Tržan i Ivan Marinković

Višegodišnji rijaliti učesnik, u narodu poznat kao bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, tvrdi da je pevačicino  crkveno venčanje  sa Rašom Novakovićem bilo lažno.

Naime, kako kaže, on i Goca nisu se i crkveno razveli, što je potrebno da bi se sklopio novi brak u crkvi  i to isključivo uz blagoslov:

- Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo pre neki dan bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili pre nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina - kaže Ivan za Kurir.

Marinković de dodao da planira porodicu sa novom devojkom, ali i venčanje:

- Hteli smo da se venčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo venčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vereni smo i nadam se da ćemo što pre imati svoju porodicu. - zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading