BAŠ ME BRIGA ZA TUŽILAŠTVO! Mirjana Karanović i dalje pri stavu: NE ŽELIM DA VIDIM BRANISLAVA LEČIĆA!

Autor:

Zabava

13.07.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović oglasila se nakon saznanja da je njen kolega, Branislav Lečić oslobođen optužbi Danijele Štajnfeld za silovanje, te otkrila kakvi su joj sada stavovi o celoj situaciji i glumcu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mirjana Karanović i Branislav Lečić

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, kažu u tužilaštvu.

Glumica Mirjana Karanović koja je inače odmah osudila kolegu nakon iznetih navoda Danije Štajnfeld, prokomentarisla je odluku tužilaštva, te istakla ne odstupa od mišljena da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti, prenosi 24 sedam.

Foto: printscreen/TV Prva
Mirjana Karanović

- Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gde se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Takođe, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično verujem to je moja stvar - rekla je Karanovićeva i dodala da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumeli. A otkrila da li ga je srela otkako je afera uzburkala javnost:

- Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim -poručila je Karanovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
sladjan

13.07.2021 12:11

Cuti tamo KAda si primala ordenje u bosni,I zaklanjala se pred turcima onda ti je lepo bilo.....ma bre,ti si neprijatelj srpskih naroda!!!!!

Odgovori 16 20
Nikola

13.07.2021 12:36

TAKO JE GOSPODJO MIRJANA SVAKA VAM ČAST A G. LEČIĆ ZNA DA JEKRIV ALI NEMA PRAVDE ZA TAKOZVANE POZ. LIČNOSTI ALI KAD TAD ODGOVARAČE NA VRČEM I PRAVEDNIJEM SUDU BOŽIJEM.

Odgovori 21 14
miki

13.07.2021 16:48

da ti nisi pokusavala da smuvas pa te odbio to upravo lici na zensku sujetu

Odgovori 11 18
Ana 20

13.07.2021 16:50

Svaka cast, Mirjana.Uvek imate svoj stav i nikoga se ne plasite.

Odgovori 18 9