DETALJI IZ ŽIVOTA NEBOJŠE GLOGOVCA KOJE JE MALO KO ZNAO: Glumac mislio da su mu zamenili dete u porodilištu, naleteo na pogrešnu ženu, IZBIO HAOS!

Autor: Republika

Zabava

05.05.2021

12:16

Detalji iz glumčevog života koje je malo ko znao!

Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Glogovac

Sećanje na Nebojšu Glogovca ne bledi ni dan danas. Bio je glumac osobenog dara, sa talentom koji se nije mogao sakriti. Za medije nije često govorio, nije želeo da se eksponira.

Ipak, u jednom intervjuu je ispričao delić iz svog privatnog života - kada mu se rodio sin Gavrilo.

"Kad se Gavrilo rodio to je bilo veselo. Poneo sam neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi. Igrao sam to veče predstavu. U 10 i 20 je bio poklon, u 10 i 20 se on rodio. Izašao na aplauz. Onda sam otišao u bolnicu blago cirke. Pa sam mislio od jedne žene da je moja žena, a nije bila ona. Doduše bila je na trećem spratu porodilišta, naslonjena na prozor jedna gospođa", počeo je priču Glogovac.

Samo se silueta videla, jer je svetlo iza nje. I gleda sa prozora.

"Ista silueta, ista frizura kao Mina. Mi dolazimo, sredili smo da nas puste pošto je noć, pola 1. I ja je vidim i krenem:

- Mina ljubavi, sina smo dobili.

Derem se nešto, ali na izliv moje nežnosti ona se ne pomera. E sad prvo što mi je prošlo kroz glavu je što sam čitao da neke žene zbog tog bola tokom porođaja posle mrze muškarca podsvesno. Jer njega vide kao uzrok bola. Probam još jednom, ali se žena ne pomera. I tad shvatim da to nije ona", ispričao je on svojevremeno u emisji "Balkanskom ulicom".

youtube.com/ TVLongPlay

Uvedu ga unutra i povedu ga da vidi dete.

"Pokažu mi bebu, vidim ja Gavrilo ima gornju usnu ko ja. Hoćete da vidite suprugu? Da. Vode me kroz neki polumrak, ulazimo u sobu. Tamo nekih 6-7 kreveta. I ona uzima onu tablu i kaže – vaša supruga Mina Mitrović. Ona je inače na porođaj bila prijavljena pod tim prezimenom jer nismo papire stigli da sredimo.

- Ovo nije moja žena.

- Jao pa nemojte tako, žena se porodila. Nemojte te šale.

- Nije šala bre, nije moja žena. Šta ćemo mi ovde?

A ova žena na laktu kaže – ja hoću ceo dan da vam kažem – ja sam Tina Mitrović", ispričao je on.

I onda nastaje haos, panika.

- Pa jel onda ono moje dete?

Kreću provere rokovnika, onih narukvica.

- Jeste jeste sigurno, dete je vaše

Silazim niz stepenice a ženu mi izvode iz lifta. Reko dobro smo se našli. Posle smo otišli u Zvezdaru i uništili pola onog kluba. Mi smo gađali slike koje su stajale iznad onih separea. Zaspao sam na nekoj srči u 5 ujutru", ispričao je tada Glogovac.

Komentari (0)

Loading