ISPLIVALA ISTINA KOJU SU GODINAMA KRILI: Jedan od naših najpoznatijih glumaca bio opsednut Jovanom Joksimović, UHODIO JE, ŽELEO DA JE LJUBI I MAZI!

Autor:

Zabava

05.05.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puklo kao bomba, ovo se godinama krilo...

RepublikaFoto: Youtube.com/K1 Televizija
Jovana Joksimović

Malo ko zna da je glumac Andrija Milošević pre mnogo godina bio ludo zaljubljen u Jovanu Joksimović i da ju je u to vreme jurio svuda po gradu kako bi mogao da joj se nabaci.

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Andrija Milošević

Andrija bio opsednut Jovanom!

Koliko je bio opsednut njenom pojavom govori i to da je pred prijateljima umeo satima da priča o Jovani, o tome kakav glas ima, kakvo telo ima i kako bi je on ljubio i mazio.

Andrija je nekoliko puta na premijerama bezuspešno pokušavao da se približi Jovani, ne znajući da je ona u to vreme započela vezu sa pevačem Željkom Joksimovićem.

Naime, Jovana i Željko su na početku krili vezu kao zmija noge, pa je malo ko znao da su zajedno, a kada je Andrija to čuo, srce mu se slomilo. On danima nije mogao da dođe sebi, ali je na kraju ipak odučio da se povuče kako bi video da li će Jovanina veza sa pevačem opstati. Kada je saznao da planiraju i brak rešio je da nastavi svojim putem i da potpuno zaboravi lepu voditeljku, prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kole

05.05.2021 09:26

..a Jovana Salatom Djordjevicem....