MUSTAFA DUGUJE EMINI 73.580 EVRA, pevačica na sudu poručila: On nije u krizi, ako bude RADIĆU ZA NJEGA!

Autor:

Zabava

05.05.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Emina Jahović (39) nedavno je otvorila dušu i priznala da njen bivši suprug Mustafa Sandal (51) ne plaća alimentaciju za njihove sinove Jamana i Javuza, kao i da nije ispoštovao neke druge dogovorene obaveze.

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić
Traži mu da joj vrati pare... Emina i Mustafa

A kako je pevačica zbog ovoga tužila bivšeg supruga, on je na sudu tražio da mu se smanji alimentacija zbog krize koja je usledila tokom pandemije korona virusa prenosi "Informer". 

- Emina i Mustafa su tvrdili da su ostali prijatelji posle razvoda 2018. godine, sve dok Emina nedavno nije tužila Mustafu zato što nije plaćao alimentaciju! Sandal je posle razvoda pristao da za decu mesečno daje 1.130 evra, ali i da plaća radnike na njihovom imanju - vozača, baštovana, skipera... Za te troškove je tad namenio 1.700 evra mesečno. Međutim, sve to je plaćao samo prvih nekoliko meseci i odjednom je prestao! Stoga do sada Emini za alimentacije duguje 29.380 evra, a za plate radnicima 44.200 evra - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je Jahovićeva tužila Sandala:

- Emina je poludela što Mustafa ne brine o njihovim sinovima, pa ga je tužila. On se na sudu pravdao da je u velikoj finansijskoj krizi zbog korone i tražio je da mu smanje alimentaciju. Videćemo šta će sud odlučiti.

Foto: instagram.com
Ljuta na njega...

A kako bi proverili da li je sve ovo istina, Eminu su potražili turski mediji i zatekli je ispred kuće:

- Ne želim da pričam o Mustafi! Idem sa sinovima na odmor, ništa drugo me ne zanima. Preležala sam koronu i mislila sam da ću umreti, zato me sada ništa ne interesuje osim mojih sinova. Idem sa njima u vikendicu - rekla je Emina turskim novinarima.

Jahovićeva se potom predomislila i rešila da ipak kaže istinu. Pevačica tvrdi da je laž da je njen bivši u finansijskoj krizi zbog pandemije koronavirusa.

- Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da sada nije u krizi! Verujem da će pobediti pravda. Ne borim se na sudu samo za sebe, već za sve žene koje su u sličnoj situaciji - rekla je pevačica, koja je sa nekadašnjom turskom megazvezdom u braku provela 10 godina.

Komentari (0)

Loading