MISLILA SAM DA NE SPADAM U RIZIČNU GRUPU: Voditeljka Ivona Pantelić progovorila o borbi sa opakom bolešću, KRILA SAM OD SVIH DA IMAM RAK!

Autor: Republika

Zabava

14.04.2021

15:43

Voditeljka progovorila o opakoj bolesti!

youtube.com/printscreen
Ivona Pantelić o borbi sa rakom!

Voditeljka Dnevnika na RTS, Ivona Pantelić, imala je rak dojke, koji je uspešno pobedila, a o borbi protiv teške bolesti govorila je u intervjuu za domaće medije.

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - prisetila se Ivona.

- "Hajde, Ivona!" Nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu grupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - rekla je Ivona za ovaj časopis.

Voditeljka ističe da joj je podrška najmilijih dosta značila, ali se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti.

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli - istakla je voditeljka za Hello.

Komentari (0)

Loading