ISTINA O ODNOSU BALAŠEVIĆA I BILJE KRSTIĆ: Pisalo se da mu je ona prva ljubav, a evo šta mu je bila!

Autor:

Zabava

14.04.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisanja da je pevačica etno muzike Bilja Krstić prva ljubav Đorđa Balaševića, objasnio je dobro upućen izvor koji je otkrio pravu prirodu odnosa muzičarke i kantautora, a koji se javio redakciji Republike.rs.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, facebook.com/Beba Balasevic
Bilja i Đole

Pesma "Jedan Saša iz voza" grupe "Rani mraz" u čijem su sastavu 1979. godine bili Đole i Bilja, svakako je nastala na osnovu emotivnog života poznate pevačice, što je potvrdio njen tadašnji momak:

- Ukratko, ja sam Saša iz voza...Bilja i ja smo se u to vreme zabavljali, Đole je hteo da Bilja peva jednu pesmu na prvom albumu "Mojoj mami" i već kakav je bio, umešao je i mene u priču. Đole i Bilja nikad nisu bili u ljubavnom odnosu, isključivo u poslovmom, i kasnije prijateljskom, iz čega je niklo kumstvo. Inače, naravno da je Đole imao devojke pre Olivere, ali to svakako nije bila Bilja - napisao je Saša koji je akter ljubavne priče na osnovu koje je pesma "Saša iz voza" i nastala.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Autor je ogromnog broja pesama... Balašević

Đorđe Balašević autor je ogromnog broja hitova, a preminuo je 19. februara od posledica korona virusa.  Za sobom je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu, kao i sina Aleksu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading