ISPOVEST ANĐELKE PRPIĆ NAKON SKANDALOZNE PREVARE I RAZVODA OD SUPRUGA: Evo kako se Dario ponaša posle svega, TOTALNI OBRT!

Autor:

Zabava

13.04.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka otkrila detalje nakon razvoda!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelka Prpić otkrila detalje nakon razvoda..

Glumica Anđelka Prpić nedavno se zvanično razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Lepa glumica otkrila je kako posmatra na razvod i koje promene je on doneo u njen svakodnevni život.

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom.

Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Anđelka za Gloriju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

13.04.2021 17:05

Nema pojma šta osećaju deca razvedenih roditelja. Osećaju užas.

Odgovori 11 0
Vlada

14.04.2021 07:56

Pre 30 godina sam imao 10 godina. Otac je napustio majku i mene samo 6 meseci, pa se vratio. Upropastio me je psihički. Život mi je upropastio. Trpeo sam veliki bol. I sada me boli kada se setim. Deca postaju psihički bolesna. Nikada se ne treba razvoditi ako imate decu.