PREVARU JE TEŠKO ZABORAVITI: Katarina Radivojević progovorila o bolnim temama, pa otkrila da se posvetila veri

Autor: Republika.rs

Zabava

08.04.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Katarina Radivojević pre deset godina otišla je u Ameriku, a sada priča o novoj ulozi kao i o životnim promenama.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Katarina Radivojević rekla je da je srećno neudata kada je govorila o novoj ulozi...

Katarina Radivojević, lepa srpska glumica, progovorila je o novoj ulozi, braku i veri.

- Do sada nisam imala slično iskustvo kao moj lik, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa se može kazati da tako izbegavam ovakava scenarija. Šalu na stranu, ali izdaja na tom nivou je vrlo bolna. Ljudi često ne mogu da se nose s njom. Verujem da prevara može da se oprosti, ali ne i da ju je moguće zaboraviti. Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti- rekla je glumica za Story i objasnila da ju je religija održala:

-  Vera mi uvek daje snagu kada je najteže. U toku je post, uglavnom kuvam sama, mada ovde imamo dosta vegan opcija, pa mi stoga ne pada teško da postim. Volela bih da sam za naredni praznik kraj roditelja. Uživam u farbanju jaja i već znam gde se ovde mogu kupiti najbolje boje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading