(FOTO) MARIJA KARAN SE RAZVELA, A ON ZBOG NJE ŠUTNUO VERENICU: Poznati sportista odlepio za lepom glumicom pa se pred medijima pravili ludi?!

Autor:

Zabava

08.03.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan se razvela, a on šutnuo verenicu zbog ljubavi!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Karan se razvela, a on šutnuo voditeljku!

Glumica Marija Karan prošle godine se, prema pisanjima, nakon šest godina braka, razvela od američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea. Pre nego što se zbog ljubavi odselila u Ameriku i stala na ludi kamen, glumica je pokušavala da sakrije emotivni život, te o tome nije govorila za medije.

Ipak, 2011. godine u javnosti je osvanula vest da je Marija Karan u vezi sa rukometašem Petrom Kapisodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejana (@dejana_rosuljas)

 

Kako se pisalo, on je čak zbog nje ostavio tadašnju verenicu, poznatu voditeljku iz Bosne i Hercegovine Dejanu Rosuljaš.

Foto: youtube.com/printscreen

Tada, pre deset godina, svi domaći medji brujali su o Mariji i Petru, međutim glumica i sportista se nikada nisu oglašavali povodom svog odnosa.

Marija se nakon toga udala za Džoela Lubina, sa kojim je u braku provela šest godina. Kako se letos šuškalo, oni su nakon pisanja o razvodu pokušali da spasu brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading