(FOTO) IVAN GAVRILOVIĆ PRIZNAO DA JU JE SILOVAO PRED MILIONIMA: Pogledajte kako izgleda žena koju je napastvovao poznati pevač!

Autor:

Zabava

08.03.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović otkrio pred milionima da ju je silovao!

RepublikaFoto: instagram.com/ivan200kmh
Ivan Gavrilović priznao da je silovao svoju ženu!

Gledaoci popularnog TV formata "Parovi" u čudu su kada je u pitanju odnos takmičara Milijane Bogdanović i Ivana Gavrilovića.

Iako popularni denser konstantno tvrdi da voli svoju suprugu, on je pre dva dana prešao granicu pristojnosti sa lepoticom iz Pilatovića.

Svoje postupke oženjeni Gavrilović ne prestaje da pravda pred milionskim auditorijumom, a ako ste mislili da je neko skandalizovan trenutnim stanjem, varate se.

Foto: Instagram/printscreen

Ivan Gavrilović uspeo je svojevremeno u luksuznoj zemunksoj vili da užasne čitavu javnost svojim priznanjem kako "siluje sopstvenu ženu".

- Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! - rekao je Gavrilović u rijalitiju, ali je nakon burne reakcije javnosti pokušao da se izvuče iz situacije i naglasio da se su to samo njihove "igrice".

- To su neke naše igrice. Mi smo 21 godinu u braku i kroz razne faze smo prošli. Nekad biste hteli više s*ksa, a nekad vas to ne interesuje. Ali kada se Marina i ja dohvatimo, sve puca - ispričao je Gavrilović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading