POLITIČARI, GLUMCI I PEVAČI NA KOMEMORACIJI SANJE ILIĆA: Sin Andrej neutešan, supruge Tatjane nema u prvim redovima! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u Zemunskoj bolnici u 70. godini od posledica korona virusa, a danas je u njegovu čast održana komemoracija u RTS-u kojoj su prisustvovali mnogobrojni poštovaoci njegovog lika i dela, među kojima su i političari, glumci, ali i pevači.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Komemoracija Aleksandru Sanji Iliću

Sin Andrej primao je saučešća vidno potrešen, dok je kum Sanje Ilića, glumac Irfan Mensur jedan od govornika na komemoraciji. Mensur se dirljivim rečima obratio prisutnima, odbijajući da se oprosti od kuma Sanje Ilića.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Neutešan Andrej ilić, sin Sanje Ilića
Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ivica Dačić i Neda Ukraden

Među onima koji su želeli da odaju počast Sanji iIliću je i Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine pevačica Neda Ulraden, Slobodan Marković, muzički urednik RTS-a, reditelj radoš bajić i mnogi drugi.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Irfan Mensur, glumac i kum Sanje Ilića 
RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tatjana Karajanov (sa roze maskom), stajala je u zadnjim redovima

I dok je Andrej primao saučešće iz prvog reda, fotoreporteri su uspeli da uslikaju drugu suprugu Sanje Ilića, homeopatkinju Tatjanu Karajanov u zadnjim redovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading