Legende roka o velikom Balaševiću: Bajaga i Bora Čorba se oprostili od Đorđa!

Autor: Tanjug

Zabava

19.02.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani rok scene se oprostili od Balaševića!

Foto: Printscreen
Bora Đorđević, Đole Balašević, Momčilo Bajagić Bajaga

"Otišao je veliki pesnik, ovo je ogroman gubitak za našu kulturu", saglasni su Momčilo Bajagić Bajaga i Milan Ðurđević, frontmen benda Neverne bebe u izjavi za Tanjug povodom smrti Ðorđa Balaševića.

Lider sastava "Bajaga i instruktori" kaže da mu je mnogo teško i da je virus Covid 19 izuzetno nepredvidiva i opaka bolest koja ne bira.


- Ðole je bio jedan od simbola jugoslovenske pop scene i njegove pesme su bile prepoznatljive od Vardara pa do Triglava. Mnogo mi je teško i nikako ne mogu da "obradim" informaciju da Ðoleta više nema. Bio je veliki pesnik i nema sumnje da je njegov odlazak veliki udarac za našu kulturu - kazao je Bajagić.
Foto: FRAJ
Đorđe Balašević

Milan Ðurđević kaže da je Balašević bio neprevaziđeni pesnik na regionalnoj pop sceni i da je imao poseban muzički izraz koji je oduševljavao milione ljudi.


- Lako je bilo voleti Balaševića kada je bio vrhunski pesnik. Ostavio je nemerljiv trag u našoj pop kulturi i raznežio svojim pesmama brojne generacije. Nesumnjivo je njegov odlazak ozbiljan gubitak za našu kulturu, ali i za sve ljudi koju su voleli njegove pesme. balašević je bio neponovljiv - kazao je Ðurđević.

Bora Đorđević kratko je dao izjavu o odlasku legendarnog kantautora:

- Jako mi je žao i moje saučešće porodici. Sjajan pesnik - Bora Čorba


Ðorđe Balašević je preminuo danas u 67. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading