(FOTO) RAZVEO SE POZNATI GLUMAČKI PAR: Javnost u neverici!

Autor:

Zabava

09.02.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Marija Bergam razvod od kolege, glumca Raše Bukvića nije podnela lako. Njihov brak se okonča nakon pet godina, a glumca prvi put govori o ovom teškom iskustvu.

Foto: Instagram/printscreen

Popularni glumački par Marija Bergam i Raša Bukvić nakon pet godina okončao je brak u tišini bez teških reči. Do odluke o rastanku došlo je, kako upućeni kažu, do razmimoilaženja

 

 

 

Razlog raskida braka još uvek nije poznat, ali dobro obavešten izvor tvrdi da su se u poslednje vreme razilazili u stavovima i mišljenjima.

 

 

– Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, s vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba –rekao je izvor svojevremeno za "Blic" a sada se prvi put oglasila i Marija i priznala da je iza nje teška godina.

 

 

– Godina za mnom jeste bila teška. O razvodu nema šta mnogo da se kaže, ljudi koji su prošli kroz to znaju koja je težina toga. Oni koji nisu, to ne mogu ni da zamisle, ja bar nisam mogla. To je zaista završetak jednog života i početak novog, a takve velike promene ne mogu proći bez da čoveka izmeste iz ležišta. Pa opet, na kraju nekako sve bude dobro. Bar verujem da je tako - rekla je glumica za magazin "Gloria".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading