(FOTO) CELA BIVŠA JUGA JE LUDELA ZA OVOM GLUMICOM, A ONA SE UDALA ZA ITALIJANA: Igrala je u najpoznatijem filmu ikada, a šlogiraćete se kako danas izgleda!

Autor:

Zabava

08.02.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa..

RepublikaFoto: printscreen
Tanja

Odustala od glume i dva puta se udala za istog muškarca.

Sećate li se čuvene rečenice iz kultnog filma "Mi nismo anđeli 1": "Gde si našao ovu nevaspitanu?", koju izgovara šanker Šilja (Branko Vidaković) Nikoli, dok on meša pića u kafani?

Ta "nevaspitana" je bila zgodna Lidija, koju je glumila Tatjana Pujin, jedna od najlepših domaćih glumica tog vremena, za kojom je ludela cela bivša Jugoslavija, ali njeno srce je ipak pripalo jednom Italijanu.

Kada je započeo rat ona se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Ipak, nakon nekoliko godina razvodi se od njega, vraća u Srbiju, da bi se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Foto: printscreen

"Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: 'Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim'. Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

 

 

 

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzdisali za Tanjom Pujin. Glumila je u filmovima "Oktoberfest”, "Hajde da se volimo", "Sulude godine", "Špijun na štiklama", "Tako se kalio čelik", a mnogima je ostala u sećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu".

Danas ima 54 godine, živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. I dalje je udata za čoveka svojih snova, ali dece nemaju. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva. Gluma joj, kaže, ne nedostaje.

Pogledajte nekoliko starih fotki, a zatim i kako Tatjana sada izgleda!

Nije se mnogo promenila, i danas je prepoznaju kad prošeta ulicama Beograda. Kaže da kod kozmetičara ne ide, a tajnu svog izgleda pripisuje tibetanskoj meditaciji i životu bez stresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading