(FOTO) POKUŠAO DA JE UBIJE, PA PRESUDIO SEBI: Naša glumica u grotlu pakla!

Autor:

Zabava

05.02.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija!

RepublikaFoto: facebook.com/Ivana Panzalovic

Javnost je danima pisala o tome šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bežala iz stana dok je njen verenik Srđan Cvetinović pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć

RepublikaFoto: facebook.com/montaža
Srđan i Ivana

Glumicu Ivanu Panzalović u septembru 2017. godine verenik je pokušao da ubije, a onda je izvršio samoubistvo. Pogođena je metkom u glavu posle čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila.

Pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim delom upoznala putem crne hronike kada je njen verenik Srđan Cvetanović isprovociran žestokom svađom pokušao da je usmrti, a potom izvršio samoubistvo. Budući da je od tada prošlo dve godine Ivana je otkrila kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost". rekla je Ivana.

 

 

Ivana se dugo posle nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. U jednom trenutku otkrila je putem društvene mreže instagram da je u vezi i da je srećna. Posle toga su počele probe, te se vratila glumi, svom pozivu, a i boksu koji je nekada trenirala.

 

 

 

Danas glumica živi punim plućima, a na društvenim mrežama je itekako aktivna, a opogledajte kako ona danas izgleda: 

Podsetimo, javnost je danima pisala o tome šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bežala iz stana dok je njen verenik Srđan Cvetinović pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć. Nakon što je u prvoj nedelji septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila novi život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading