IVAN BEKJAREV SAHRANJEN U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Od glumca se oprostila porodica, kolege i prijatelji - BOL I TUGA PREKRILi SU NJIHOVA LICA!

Autor: Večernjenovosti.rs,Republika.rs

Zabava

21.11.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahranjen glumac Ivan Bekjarev.

RepublikaFoto: e-stock/časlav.vukojičić
Sahrana Ivana Bekjareva

Kovčeg s posmrtnim ostacima glumca koji je u ponedeljak u 74. godini preminuo od posledica koronavirusa, bio je izložen u kapeli, odakle je premešten, a potom i položen u Aleji zaslužnih građana.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u vezi sa korona virusom, od kojeg je i sam Bekjarev preminuo, njegovoj sahrani danas prisustvuju samo najbliži članovi porodice, prijatelji, kolege i poštovaoci njegovog lika i dela.

RepublikaFoto: e-stock/časlav.vukojičić

Sve epidemiološke mere ispoštovali su svi koji su došli da ga isprate na večni počinak, a među njima je i Zoran Đorđević, član predsedništva SNS, proslavljena glumica Svetlana Bojković, Eva Ras, Olivera Viktorović, Iva Štrljić i Saša Joksimović, inače nekadašnji učenici Bekjareva, Marijana Mićić, Dejan Tončić, Vladimir Kerkez, Stevan Piale, Jelena Matijašević kao i mnogi drugi...

RepublikaFoto: e-stock/časlav.vukojičić
Svetlana Bojković

Kovčeg u kapeli prekriven je belim ružama. Izložena je i crno-bela fotografija glumca, u koju je dugo gledala uplakana udovica Mikica. Supruga proslavljenog glumca stajala je pored kovčega s posmrtnim ostacima svog supruga, gde je primala saučešća i reči utehe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading