BALERINA: Neću da mi ćerka bude glumica!

Autor: premijera

Zabava

31.08.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, Aleksandar Radojičić, uveliko se sprema za novu pozorišnu sezonu, a letnja pauza mu je itekako prijala, te je sada spreman da se vrati na posao.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Radojičić

Neko vreme tokom leta proveo je i sa ćerkicom Ajom kod koje je počeo da primećuje neke svoje osobine. Međutim, ljubav prema njegovoj profesiji ne bi voleo da vidi i kod naslednice:

 

 

 -  Ne bih voleo da krene tim stopama, ali ukoliko je to bude baš interesovalo i ukoliko se pokaže da ima dara za to, mogao bih samo da je podržim u tome - bio je iskren glumac u emisiji Premijera.

Ono što je sve zaintrigiralo jeste njegov ljubavni život, a on već nekoliko meseci uživa u romansi sa manekenkom Cecom Živojinović, sa kojom ne planira uskoro da stane pred matičara: 

 

 

- Uvek je lepo, kad je ljubav tu, uvek je lepo, sve je lakše. Imam dete i shvatio sam šta je poenta života, a ludi kamen sigurno nije - kaže Aleksandar kroz osmeh.

Pogledajte kompletan prilog emisije "Premijera":

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading