Vuk Kostić grli ovu devojku!

Autor:

Zabava

27.08.2017

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vuk Kostić oduvek je bio tajanstven po pitanju privatnog života, a o emotivnim partnerkama retko je govorio u medijima.

Foto: RTS/printscreen
Vuk Kostić

Kostić je svoje pratioce na Instagramu zaintrigirao fotografijom sa atraktivnom brinetom, a kako saznajemo, misteriozna devojka sa fotografije je "Pinkova zvezda" Katarina Ina Gardijan.

Naime, Vuk je podelio sa fanovima sliku na kojoj u zanosnoj pozi stoji sa zgodnom devojkom, koja je lice okrenula suprotno od objektiva, te su pratioci postali znatiželjni ko je devojka s kojom Kostić stoji u pozi uobičajenoj za tango.

 

 

Diamondgarden_beograd#nalbantjan#

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Aug 26, 2017 at 12:18am PDT

 

 

Dok svi nagađaju da li među njima postoji nešto više od prijateljstva, Ina i Vuk se i dalje ne oglašavaju o detaljima saradnje s obzirom na to da su zajedno učestvovali u promociji prestoničkog restorana. Osim atraktivne pevačice, komplimente je pobrao i Vuk, a brojne obožavateljke uporedile su ga sa čuvenim agentom 007 Džejmsom Bondom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading