NOVI DETALJ IZ SERIJE: Vuku ne treba bugarski kaskader!

Autor:

Zabava

30.08.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko noći, beogradske ulice bile su poprište akcionih scena, poput onih iz holivudske A produkcije. Raskrsnica pred tunelom kod Brankovog mosta još i danas otkriva tragove guma, naglog kočenja, osmica, "policajki" i kako se već nazivaju četvorotočkaške vratolomije koje su izvodili naši filmski kaskaderi. Iako deluje kao vest iz crne hronike, zapravo se radi o snimanju scene za novu sezonu "Ubica mog oca".

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Vuk Kostić

Kako je Srpski telegraf ranije otkrio, čuveni bugarski kaskaderi koji čine već uigranu ekipu sa holivudskim zvezdama poput Silvestera Stalonea, trebalo je da snimaju neke od nazahtevnijih, najuzbudljivijih, ali i najopasnijih scena. Jedna od scena zamišljena je kao noćna jurnjava dva automobila iz kojih se puca, a u silnoj brzini i pod pritiskom, jedan auto survava se sa mosta u reku. Ipak, zbog nepoklapanja rokova i potreba naše serije, ovoga puta do saradnje neće doći jer naša ekipa jednostavno ne može da čeka. 

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Katarina Radivojević i Vuk Kostić

 

Nova sezona "Ubica" obećana je za oktobar, a društvene mreže usijane su već mesecima od komentara nestrpljive publike. Zbog toga je reditelj Gaga Antonijević odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Okupio je domaće ljubitelje vratolomija, te će atraktivne i rizične scene snimiti naši stručnjaci. Bez sumnje, veći deo posla pašće i na pleća Vuka Kostića. 

- Neće Vuk biti u opasnosti ni u jednom trenutku. Biće u kolima, učestvovaće u vožnji, ali one opasne vratolomije ostavljamo obučenim i neustrašivim kaskaderima. Pokazaćemo ovim i da srpska kinematografija ima čime da se podiči i da je rame uz rame sa svetskom - za Srpski telegraf kaže jedan član produkcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading