Lepa Brena otkrila: Prija je zahtevna trudnica!

Autor:

Zabava

16.11.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena (58) ne krije da ne može da dočeka da se njena snajka Aleksandra Prijović porodi, a za Srpski telegraf je otkrila da je Prija zahtevna trudnica koja traži da joj se ispunjavaju sve želje, te i da joj nije teško da obleće oko nje! Naime, folk zvezda shvata šta trudnoća predstavlja za jednu ženu, te i da razume što je Prijovićka probirljiva.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lepa Brena

- Aleksandra je jako zahtevna trudnica, to moram da naglasim, a mi smo jako uslužni što se tiče nje jer želimo da joj ugodimo. Prava je gladnica i izgleda da će beba da bude baš jaka i velika, čim Aleksandra može toliko da pojede. Zahtevna je poprilično kada je hrana u pitanju u ovom mesecu trudnoće. Mada, ja ne moram na kurs za bake jer već imam dvoje unučića od sestričina, pa sam se do sada, valjda, izvežbala. Imam i svoju decu, to je nešto što ne mora da se uči i životna je škola za neke stvari.

Brena: Nadam se da će se Lazić u budućnosti odvojiti od svega onoga što ga sputava

  • Da li ste vi bili zahtevni u trudnoći?

- Mislim da nisam u tolikoj meri. Nekako je kod mene to bilo mnogo svedenije. Potpuno prirodno i spontano sam iznela svoje trudnoće, bez imalo straha i zanovetanja.

  • Kako se snalazite kuhinji? Šta sve umete da spremite?

- Loša sam kuvarica, ali sam dobar organizator i uvek znam gde mogu da odem kada želim dobro da jedem. Postoji mnogo dobrih kuvara i ne bih da im se mešam u posao. Kuvanje je danas umetnost, a to sam prepustila stručnjacima. Pored Bobe nisam zavolela kuvanje, ali sam postala ozbiljan degustator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#notredame #paris #tb

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 7, 2018 at 2:31am PDT

  • Da li ste nekad spremili Bobi večeru?

- Uvek sam mislila da ću ja biti ta koja će Bobu osvojiti sa bogatom trpezom i romantičnom večerom, ali sam jednom, '87. godine, pokušala da mu napravim šniclu. Nažalost, šnicla je izgorela, jer sam imala tremu što ćemo se videti, a imala sam i prečih stvari, iskreno da vam kažem. Međutim, znate da se kaže da kod muškaraca ljubav ide preko stomaka, ali ne znam koliko je to tačno. Mislim da su muškarci veći hedonisti nego žene, jer je nama to kroz istoriju nekako zabranjeno.

  • Da li vam se dešavalo da nekad preterate u konzumiranju alkohola?

- Treba naučiti mlade, koji su pred mnogim iskušenjima, kako se i koliko pije. Nije suština piti alkohol da bi čovek zaboravio ko je i šta je, već da se otkrije senzualnost i čar dobre hrane i pića. Mladi moraju da nauče da se ne prepijaju u provodu i da ih sutradan ne boli glava, to su stvari o kojima treba da se razgovara u kući.

  • Jeste li pričali sa svojom decom nekada na tu temu?

- Kao što roditelji otvoreno treba da pričaju sa decom o religiji, seksualnosti i seksu, tako treba i o ovoj temi. Deca u kući treba da se nauče o alkoholu. Celog života sam se bojala da vidim nekoga ko mi je drag ili koga posebno volim pijanog i da je promenio karakter. Alkohol zna toliko da utiče na ljude da zaboravimo na kočnice. Piće može da otkrije užasan deo osobe, a toga se plašim i zato uvek prva idem sa svih zabava.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić
  • Da li se konzumiranjem alkohola beži od nekih problema?

- Ljudi, valjda, kada imaju problem, sednu sa flašom alkohola i misle da će ga tako rešiti. Ali, nikada se nijedan problem tako nije rešio niti može da se potisne. Bol treba preboleti što treznije.

  • Čuli ste koliko teško ide oporavak vašeg kolege Darka Lazića, a mnogi pričaju da je zavisnik od alkohola.

- Iskreno da vam kažem, volela bih da se Darko Lazić izbori za svoje zdravlje i svoj život što pre. Nadam se da će u budućnosti više da pazi na sebe i da će se udaljiti od svega što ga na bilo koji način sputava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading