Emina otkrila tužne detalje razvoda!

Autor: Republika

Zabava

07.11.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i Mustafa Sandal sporazumno su se razveli 6. juna, posle deset godina braka. Malo ko je znao da je njihov brak počeo da se raspada dve godine pre nego što su se zvanično razišli.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina i Mustafa iz srećnijih dana

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne - rekla je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali. 

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje' - otkrila je pevačica, a preneo blic.rs.

- Kao brat i sestra smo! Tada sam shvatila da se ljubav totalno ugasila - bila je iskrena Jahovićeva, koja je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima i sada ima novog partnera, turskog bogataša Sadetina Sarana. Emina je istakla da neko vreme nije živela sa Mustafom, te da je stariji naslednik primetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sama imaju dve kuće, po dve sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je sledio.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading