Eminin Mustafa u vezi sa glumicom: Ona liči na Jahovićevu!

Autor:

Zabava

27.10.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Sandal zagolicao je maštu svima svojom novom objavom na Instagramu!

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Mustafa je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sa tajanstvenom damom kojoj se vidi samo deo lica. Slika je izazvala more komentara pa ju je Mustafa posle izvesnog vremena izbrisao.

Truski mediji prenose da je Mustafa nastavio dalje posle kraha desetogodišnjeg braka sa lepom pevačicom, dok pojedinci misle da Mustafa razlaz još nije preboleo, naprotiv!

Oni njegovu objavu smatraju kontraudarom na objavu Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedan od dokaza je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

Fanovi su nakon ove objave počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je reč o prelepoj glumici i manekenki Džeren Hindistan (29).

Džeren ne želi da daje izjave novinarima pa joj je telefon ovih dana isključen, no zato s druge strane na svom Instagramu objavlje sve što je u vezi s burom koju je Mustafa inicirao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading