Emina konačno priznala vezu: Sadetin i ja smo zajedno!

Autor: blic.rs

Zabava

30.10.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima unazad kružile su glasine o vezi turskog milijardera Sadetina Sarana i srpske pevačice Emine Jahović. Svojom zajedničkom fotografijom, koja je objavljena juče potvrdili su glasine i pokrenuli bujicu komentara.

Foto: instagram.com/yaemina
Krila je vezu sa biznismenom...

Naime, spekulisalo se da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom. Turski mediji su zabeležili njihovu zajedničku fotogrfaiju i sve je postalo jasno. Sadetin je ubrzo obrisao fotografiju, ali je juče objavio novu i tada je sve bilo jasno. Spekulacije su najpre potvrđene njihovom  prvom zajedničkom fotografijom na kojoj Emina Jahović ljubi Sadetina Sarana u obraz.

 

 

Srpska pevačica Emina Jahović bila je 10 godina u braku sa Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. Od februara kada je Emina stavila tačku na ovaj brak, pevačica prikriva svoj  ljubavni zivot.  

RepublikaFoto: instagram.com/sadettinsaran
Emina sa porodicom Sadetina Sarana

A sada je Saran objavio novu fotografiju na kojoj su Emina i ona sa celom njegovom porodicom. Nakon ovoga, Jahovićeva je priznala romansu sa biznismenom:

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da kažem- izjavila je Jahovićeva.

Poznati par nastavio je da se eksponira u javnosti i javno pokazuju svoju ljubav. Na društvenim mrežama Emina je počela da lajkuje Sadetinove fotografije, kao i Sadetin Eminine. Kada je ovaj par u pitanju, javno pokazivanje ljubavi je definitvno novi nivo.

Foto: instagram.com/yaemina
Sadetin redovno lajkuje Eminine fotografije
Foto: instagram.com/sadettinsaran
Emina lajkuje Sadetinove slike

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Evelyn Krimova

31.10.2018 08:13

A dugo je i bila u "depresiji" od razvoda! Verovatno je formalno bila u prethodnom braku glumeci nam srecu, Razvod i puf........ vec ima novog kandidata.... Strasni su mi ljudi koji zive tako virtuelne zivote upakovane u celofan. kako god... Srecan ti Salatin.....pardon Sadetin