HALID TUKAO ŽENU ZBOG DUGA OD 94.500 EVRA?!

Autor:

Zabava

06.08.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Bašić prijavila je Halida Muslimovića u julu ove godine za fizičko nasilje nakon što je ona navodno tražila od njega da joj vrati 94.500 evra!

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Halid Muslimović

- S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se deca školuju na fakultetu u Banjaluci. Imam dokaz za svaki dolar koji sam mu dala. Kad sam tražila da mi vrati pare, nastao je problem. Predlagala sam da se proceni vrednost njegove kuće u Vogošći i da me nakon prodaje isplati. Međutim, Halid se plašio da to izvede jer njegova supruga Adelisa ne zna da smo mi u vezi, niti da mi je dužan - kaže Bašićeva za beogradske medije i opisuje kako je pretučena.

- Prošle nedelje sam bila u Banjaluci gde je on nastupao. Odvezao me je do taksi stanice. Tokom vožnje sam ga upitala kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, okrenuo auto prema Banjaluci, vozio 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi jer neću da poginem, imam decu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom o kamen. Pitala sam ga: "Halide, zašto me udaraš?", a on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - priča Bašićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading