PEVAČ SILOVAO PET ŽENA?! Završio na sudu zbog jezivih optužbi! Evo šta mu se sve stavlja na teret (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mračnu stranu pevača saznalo se pre nekoliko godina nakon što su žrtve odlučile da progovore i skupe hrabrost da iznesu sve jezive detalje.

PEVAČ SILOVAO PET ŽENA?! Završio na sudu zbog jezivih optužbi! Evo šta mu se sve stavlja na teret (FOTO)

Foto: Profimedia

Suđenje bivšem 36-godišnjem pevaču nekada kultnog benda "Spandau Ballet", Rosu Vilijamu Vajldu otpočelo je u utorak na londonskom sudu, nakon što ga je nekoliko žena optužilo za se*sualno zlostavljanje. Ova vest šokirala je mnoge, s obzirom na to da niko nikada nije ni pomišljao da je sposoban za takvo nešto. 

Za mračnu stranu pevača saznalo se pre nekoliko godina nakon što su žrtve odlučile da progovore i skupe hrabrost da iznesu sve jezive detalje. On je navodno čak i snimao silovanje žrtava dok su spavale što mu je, prema dokumentima u sudu, bila fantazija.

Foto: Profimedia

Ros Vilijam Vajld

 

Suđenje je počelo u londonskom krunskom sudu Wood Green u utorak, gde se tereti za niz seksualnih zločina nad pet žena i silovanje tri od njih tokom deset godina, između 2013. i 2023. godine.

Pevač je navodno rekao jednoj od žena da mu se sviđa ideja se*sa sa manekenkom ili lutkom. Takođe se navodi da je snimio kako siluje prvu ženu u svom stanu u oktobru 2013. godine nakon što su se posvađali. Tužilac Ričard Hirden rekao je sudu da je druga žena rekla policiji da nije bila svesna da je snimio dok joj dodiruje grudi, prenosi Daily Mail.

Foto: Profimedia

Ros Vilijam Vajld

 

Sledeći napad dogodio se u Kanu nakon filmskog festivala, a Hirden je opisao incident kao "bizaran i izopačen".

Optužen je za silovanje četvrte žene u svom domu i snimanje se*sualnog čina bez njenog pristanka, ona je rekla da ju je Vajld tretirao kao "se*sualnu robinju". Nakon što je silovana, otišla je u njegovo kupatilo gde je pozvala svoju majku i šapnula joj da je povređena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading