KARLEUŠI SE ĆERKA ŽALILA NA OVO! Ona hitno morala da reaguje, pa podelila URNEBESAN SNIMAK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tog dana kada je Nika trebalo da ide na maturu, desio se incident između Jelene i Duška, kada je on, prema navodima, nasrnuo na košarkaša Nikolu Jovanovića i nju.

KARLEUŠI SE ĆERKA ŽALILA NA OVO! Ona hitno morala da reaguje, pa podelila URNEBESAN SNIMAK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je završila osmi razred i tom prilikom je prisustvovala na maturi. Njen snimak u kojem govori o svom iskustvu na maturi, objavljen je na Instagram profilu njene majke, Jelene Karleuše, kojoj je bilo smešno to što se njena naslednica nije provela na maturskoj večeri onako kako je očekivala. 

I da, nisam pričala za maturu, ali, kako se zove... Bilo je super. Ali muzika je bila... Nije baš bila neka muzika. Ali jesu puštali moju mamu, tako da to je plus", rekla je Nika.

Foto: Instagram.com

Nika Tošić matura

 

Podsetimo, tog dana kada je Nika trebalo da ide na maturu, desio se incident između Jelene i Duška, kada je on, prema navodima, nasrnuo na košarkaša Nikolu Jovanovića, pa čak i na nju. Nakon ovog događaja, pevačica je zamolila javnost da se ne diže prašina oko cele situacije i da neće davati izjave na tu temu. Iako se spekulisalo da li će Nika otići na maturu ili ne, ona je ipak prisustvovala ovom važnom događaju.
Nika je na maturu ponela svetloplavu haljinu sa spuštenim ramenima, koju je za nju dizajnirao prijatelj njene majke. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Nika je svojim prisustvom na maturi i svojim iskrenim komentarima o događaju, privukla pažnju javnosti, dok je njen video na Instagramu izazvao brojne reakcije i komentare. Ostaje da vidimo kako će ova mlada dama nastaviti svoje školovanje i kako će se dalje razvijati njena ličnost i javni nastup.

Foto: Tom Goyvaerts/Zuma Press/Profimedia, Foto: Dragan Kadić

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading