UPOZNAJTE NATAŠU! Godinama je bila DESNA RUKA Kejt Midlton, a evo šta joj se sada desilo, da li je to ZASLUŽILA? (FOTO)

Autor:

Svet

13.06.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odnos je izgrađivan kroz godine saradnje i poverenja, a sada se dogodilo ovo

UPOZNAJTE NATAŠU! Godinama je bila DESNA RUKA Kejt Midlton, a evo šta joj se sada desilo, da li je to ZASLUŽILA? (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Krajem marta ove godine, javnost je saznala za tešku borbu princeze od Velsa sa opakom bolešću - kancerom. Otkako je objavila ovu tužnu vest, princeza se povukla iz javnog života, pa su informacije o njoj postale prilično oskudne.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Kontakti sa spoljnim svetom svedeni su na minimum, a samo mali krug ljudi van porodičnog kruga ima priliku da bude u njenoj blizini.

Jedna od ključnih osoba koja je u tesnom kontaktu sa princezom je Nataša Arčer, dugogodišnja saradnica koja je igrala značajnu ulogu u njenom životu i karijeri.

Foto: Profimedia

Nataša Arčer

Nataša Arčer - Stilistkinja i više od toga

Nataša Arčer je više od deset godina bila deo tima koji prati princezu od Velsa.

Počevši kao lična asistentkinja, postepeno je napredovala i 2014. godine preuzela ulogu stilistkinje, koja je od tada bila od ključnog značaja za besprekoran izgled princeze.

Međutim, nedavno se desio preokret u njihovom odnosu, kada je Kejt Midlton donela odluku koja je iznenadila mnoge.

Kejt je pokazala svoju zahvalnost i lojalnost prema Nataši na jedan izuzetan način - dodelivši joj potpuno novu ulogu u svom timu.

Foto: Profimedia

Nataša Arčer

 

Nataša je unapređena na poziciju starije lične izvršne direktorke, što je gest koji jasno pokazuje koliko ceni Natašinu lojalnost i posvećenost.

Ovo unapređenje ne samo da donosi nove odgovornosti, već je praćeno i povećanjem plate, što je dodatno priznanje za Natašin rad i predanost.

Ovo značajno imenovanje govori o važnosti koju Nataša Arčer ima u životu princeze od Velsa, te je verovatno da će je još češće viđati uz sebe u narednim godinama.

Njihov odnos koji je izgrađen kroz godine saradnje i poverenja, sada je dodatno ojačan ovim gestom, što jasno pokazuje da je Nataša postala neizostavan deo Kejt Midlton i njenog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading