SVAĐA SA PILOTOM JE KOŠTALA 5000 EVRA! Tanja zbog incidenta sa dečkom platila ceh celoj kafani!

Autor:

Zabava

11.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić na dan izlaska albuma koji je toliko čekala imala svađu sa dečkom, koja ju je debelo koštala

SVAĐA SA PILOTOM JE KOŠTALA 5000 EVRA! Tanja zbog incidenta sa dečkom platila ceh celoj kafani!

Foto: instagram.com

instagram Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić izdala je novi album i baš na taj dan posvađala se s 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji je po zanimanju pilot.

Foto: Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

 

Naime, Tanja je priznala da je zbog kašnjenja na nastup usled rasprave s dečkom morala da časti celu kafanu, što ju je na kraju koštalo 5.000 evra.

- Muki i ja smo se posvađali kad je moj album izašao. Taj dan nismo pričali. Neke gluposti su bile u pitanju. Ja sam mnogo emotivna, lako se iznerviram, a na meni se odmah sve vidi. Otišla sam na nastup nervozna i bolesna, zakasnila sam sat vremena jer sam morala s njim da pričam da bismo izgladili odnos. Častila sam sve goste pićem. Kad je trebalo da platim, ceh je bio mnogo veliki, ali dobro, morala sam da se iskupim. Rekla sam im da naruče šta hoće i to me je koštalo 5.000 evra - rekla je pevačica za Blic,  koja ne krije da će ponovo biti mlada, ali želi da ovog puta napravi veliku svadbu i obuče venčanicu.
- Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu! Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem - rekla je Savićeva

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading