ĐOLE I VESNA ĐOGANI ZGROZILI PONAŠANJEM! Neće da lete ekonomskom klasom, pare od domaćina tražili unapred! Evo kako je nastao OPŠTI HAOS!

Autor:

Zabava

10.06.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima Benjamina Rastodera, Đoganiji su odbili ponudu avansa od 1.000 evra, uz obećanje da će ostatak novca dobiti po dolasku. Vesna i Đole su navodno istakli da ne žele da lete jeftinim avio-linijama i da uvek putuju luksuznom klasom, zbog čega zahtevaju unapred 3.000 evra.

ĐOLE I VESNA ĐOGANI ZGROZILI PONAŠANJEM! Neće da lete ekonomskom klasom, pare od domaćina tražili unapred! Evo kako je nastao OPŠTI HAOS!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Čuvena domaća dens grupa Đogani , koju čine Vesna i Đole, nedavno je izazvala kontroverze otkazivanjem nastupa u Holandiji, što je povuklo nezadovoljstvo organizatora koncerta, porodice Rastoder. Naime, Benjamin Rastoder je izjavio da su Đoganiji postavili neobične zahteve, tražeći unapred uplatu od 3.000 evra, kao i dodatnih 3.000 evra, koji bi im bili isplaćeni po dolasku u hotelsku sobu.

Foto: PrintscreenJutjub

Vesna Đogani

 


Prema rečima Benjamina Rastodera, Đoganiji su odbili ponudu avansa od 1.000 evra, uz obećanje da će ostatak novca dobiti po dolasku. Vesna i Đole su navodno istakli da ne žele da lete jeftinim avio-linijama i da uvek putuju luksuznom klasom, zbog čega zahtevaju unapred 3.000 evra. Takođe, izrazili su želju da ih sačeka automobil na aerodromu i da ne žele da rade za manje od 1.000 evra, ističući da ne žele da im propadne vikend.

Foto: Republika

Đole Đogani

 

Benjamin Rastoder je izrazio sumnju u iskrenost Đoganija, navodeći da su čuli da je on često otkazivao nastupe i odlazio na mesta gde bi mogao da zaradi više novca. Postavlja se pitanje šta bi se desilo da su organizatori ispunili zahteve Đoganija i uplatili unapred novac s obzirom na česta otkazivanja nastupa.

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Đole i Vesna Đogani

 

Ovaj incident baca senku sumnje na poslovanje grupe Đogani i postavlja pitanje njihove profesionalnosti i odnosa prema saradnicima inače, dakle ne samo prema njemu. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će grupa Đogani uspeti da povrati poverenje javnosti i organizatora koncerata, a Vesna i Đole se ovom prilikom nisu oglašavali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading